Jule- og nytårshilsen fra Folkenetværket...

KÆRE MEDLEM AF FOLKENETVÆRKET

JUL OG NYTÅR ER NU OVERSTÅET, OG DET VIL VÆRE PÅ SIN PLADS KORT AT RESUMERE ÅRETS GANG I 2018 I FOLKENETVÆRKET. VI HAR HAFT MEDLEMSFREMGANG OG NYE AKTIVITETER HAR SET DAGENS LYS – SIDST ER KURLING OG CROSS BOULE (INDENDØRS PETANQUE) KOMMET TIL.

nytår2019.png

 I ÅRET, DER KOMMER VENTER DE GODE GAMLE AKTIVITETER – OG NATURTRÆNING SAMT KURLING OG CROSS BOULE FÅR FOR ALVOR LOV AT RODFÆSTE SIG. VI AFHOLDER GENERALFORSAMLING FREDAG DEN 08.03. OG SELVFØLGELIG VENTER OGSÅ HELDAGSARRANGEMENTET PÅ FRISTEDET I SKÆRING TIRSDAG DEN 20.08.

VI FORVENTER OPSTART AF MADKLUB PÅ LOKALCENTER BJERGGARDEN, HVOR DER OGSÅ VIL BLIVE AFHOLDT 2 FESTAFTENER MED KAI, SOM VI ARRANGERER.

HOLD GODT ØJE MED HJEMMESIDEN OG OPSLAG PÅ FOLKESUNDHED!

RIGTIG GLÆDELIG JUL SAMT GODT OG LYKKEBRINGENDE NYTÅR TIL DIG OG DIN FAMILIE…

PÅ BESTYRELSENS VEGNE/HANS JØRGEN

Julehilsen III.png