Back to All Events

Udetræning på Langenæs for alle

  • Langenæsbageriet 14 Langenæs Allé Aarhus, 8000 Denmark (map)

Hvis du kan lide at være ude i al slags vejr, og kan lide at grine og bevæge dig sammen med andre, så er udetræning måske noget for dig. Vi bruger naturen som træningssal og får pulsen op og får styrket musklerne via lette øvelser og leg. Du kan være med uanset træningsniveau, også selv om du har småskavanker.

Træningen varetages af frivillige og foregår derfor 100 % på eget ansvar. Tilbuddet er forankret under os, foreningen Folkenetværket, og koster således det nævnte beskedne kontingent på i alt 100 kr. om året.

Efter træningen byder vi på gratis kaffe og hyggeligt samvær.

Vi mødes ved Langenæsbageriet/Lagkagehuset, Langenæs Allè 14, 8000 Aarhus C. hver lørdag fra kl. 11:00 - 12:00 med opstart den 25. august 2018.

Vel mødt - Udetræningsteamet, Folkenetværket.

 

Earlier Event: August 21
Selvtræning inde og ude
Later Event: September 11
Åbent bestyrelsesmøde på Folkestedet