Back to All Events

FOREDRAG: Sundhed og livsglæde

Maibritt Kruse Kronborg,  Sygeplejerske, klummeskribent og livsstilsekspert

Maibritt Kruse Kronborg, Sygeplejerske, klummeskribent og livsstilsekspert

Et inspirerende foredrag om hvordan du kan optimere den sunde livsstil, og dermed en øget trivsel og livsglæde.

Du får viden om hvordan du kan leve et sundt liv, uden stramme restriktioner, begrænsninger og komplekse kostplaner. Du kan øge chancerne for et kvalitetsfyldt længere liv, ved enkelte tiltag. Men med tanke på kost, motion og motivation. Husk mad skal være til glæde og lyst, og ikke til dårlig samvittighed.

Det er faktisk muligt at gribe den sunde livsstil an på en måde, der skaber mere energi og overskud, bedre søvn, færre sygedage og mindsker risikoen for livsstilssygdomme. Vejen til et sundere liv er i virkeligheden ganske ligetil.

Tirsdag den 23. juni kl. 19.30 – 21.15 (dørene åbner kl. 19.00)

Pris: 75 kr., billetter kan købes på: billetto.dk

 

Vi mødes: Ny V58, Vestergade 58P, 8000 Århus C

Later Event: April 3
Temamøde